Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Μια φορά και έναν καιρό, στους πρόποδες του Κισσάβου, κατοικία των Μαγνήτων, στα μέσα του 14ου αιώνα, ιδρύθηκε 35 χιλιόμετρα ανατολικά της Λάρισας, ο οικισμός της Αγιάς. Με διαχρονικά πλεονεκτήματα το άφθονο νερό του Κισσάβου αλλά και τα παράλιά του, τα οποία αποτελούσαν εμπορικά λιμάνια της τότε εποχής, η Αγιά δραστηριοποιήθηκε στην πλούσια παραγωγή μεταξιού, βαμβακιού και φουντουκιών.

Η εταιρεία από τότε έως σήμερα, με ισότιμη αγάπη για την επεξεργασία, τη συσκευασία, την αποθήκευση και τη διανομή των προϊόντων της, εξελίχθηκε σταδιακά σε πρότυπη βιομηχανική μονάδα επεξεργασίας ξηρών καρπών. Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2200 τ.μ., με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, επεξεργάζεται με ασφάλεια φουντούκια (κυρίως), αμύγδαλα, φιστίκια κελυφωτά (τύπου Αιγίνης), καρύδια και κάσιους, παράγοντας σταθερής ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών προϊόντα βιομηχανικής και ζαχαροπλαστικής χρήσης, τόσο για βιομηχανίες της Ελληνικής αγοράς, όσο και των αγορών του εξωτερικού.

Και η ιστορία συνεχίζεται…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

| Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Τηλέφωνο: +30 210 7662212 | Διεύθυνση: Επταλόφου 72, 16232 Βύρωνας, Αθήνα - Ελλάδα |

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης