Πάστες Ξηρών Καρπών

Η ΠΕΤΡΟΥ ΝΑΤΣ Α.Ε. έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τα τέσσερα είδη καρπών (αμύγδαλα, φουντούκια, ψίχα κελυφωτών φιστικιών και κάσιους), ψημένα ή καβουρδισμένα, σε μορφή πάστας ως τελικά προϊόντα, έτοιμα για βιομηχανική και ζαχαροπλαστική χρήση. Συνήθως αποτελούν την πρώτη ύλη για την παραγωγή πραλίνας, κρουασάν και άλλων γλυκισμάτων. Οι πάστες παρασκευάζονται από 100% καρπούς, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, πληρώντας πάντα όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας των προϊόντων. Καθοριστικό ρόλο στο χρώμα της εκάστοτε πάστας παίζει ο βαθμός ψησίματος των καρπών, γι’ αυτό και διατίθενται σε όποια απόχρωση επιθυμούν οι ενδιαφερόμενοι, από πολύ ανοιχτές μέχρι αρκετά σκούρες. Στη φουντουκόπαστα υπάρχει η δυνατότητα παρασκευής πάστας από ψημένο φουντούκι είτε με το δέρμα του (δηλαδή τον εσωτερικό φλοιό), είτε χωρίς αυτό.

  • Η προέλευσή των ξηρών καρπών, ως πρώτη ύλη, για την παραγωγή πάστας είναι είτε Ελληνική, είτε εισαγωγής, όπως και για τα υπόλοιπα προϊόντα της Εταιρείας.
  • Όλες οι πάστες συσκευάζονται σε περιέκτες των 32 κιλών, για παράδοση στην Ελλάδα και σε μεγαλύτερους περιέκτες των 50 κιλών, 500 κιλών, 1000 κιλών για εξαγωγές.

Συνοψίζοντας, η ΠΕΤΡΟΥ ΝΑΤΣ Α.Ε. μπορεί να προσφέρει τις εξής πάστες :

1. Πάστα φουντουκιών
2. Πάστα αμυγδάλων
3. Πάστα κάσιους
4. Πάστα ψίχας κελυφωτών φιστικιών